Tessaract

Groepspraktijk van klinisch psychologen en psychotherapeuten

Esra Tiren

0484 20 02 03

esra.tiren@tessaract.be

Jongvolwassenen en volwassenen

 

Afspraak: steeds na telefonische afspraak
Wanneer: maandag 9:00-19:00
Liefst afspraak in de praktijk, maar ook videochat is mogelijk (Zoom)
Telefonisch gesprek: is mogelijk
Chat: neen
Regulier tarief voor elk gesprek van 50 minuten: €50
Terugbetaling mutualiteit: algemene regeling

Erkend door de Psychologencommissie              (erkenningsnummer 892116248)

Esra Tiren (º1989) is klinisch psychologe. Ze studeerde af in 2015 aan de Vrije Universiteit te Brussel. Sindsdien deed zij ervaring op in verschillende residentiële settings (verslaving, psychose, crisisopname). Momenteel werkt zij in het UPC KU Leuven, campus Kortenberg binnen Atmosfeer, een ambulante dienst voor diagnostiek bij het vermoeden van een autismespectrumstoornis bij normaal tot hoogbegaafde volwassenen. Zij volgt tevens een opleiding in de Cliëntgerichte Psychotherapie (2017-2021).

Op 1 januari 2018 start zij in de praktijk. Zij richt zich vooral tot jongvolwassenen en volwassenen. Zij heeft ervaring in psychotherapeutische begeleidingen bij normaal tot hoogbegaafde (jong)volwassenen met een autismespectrumstoornis, bij volwassenen met middelengerelateerde problematiek, depressieve klachten, angstklachten en bemoeilijkt persoonlijkheidsfunctioneren en interculturele hulpverlening.

Zij begrijpt de Turkse taal goed, maar spreekt deze niet.

Zij is tevens lid van de Belgische Federatie voor Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging voor Klinisch psychologen (VVKP).