Tessaract

Groepspraktijk van klinisch psychologen en psychotherapeuten

Hatice Cesur 

0488 45 38 35

hatice.cesur@tessaract.be

Jongvolwassenen en volwassenen

Aanmeldingsstop.

Afspraak: steeds na telefonische afspraak. Gelieve een bericht of een mail te versturen indien telefonisch niet bereikbaar. 
Wanneer: donderdag 9:00-19:00
Op gesprek komen: is mogelijk
Videochat: is mogelijk
Telefonisch gesprek: neen
Chat: neen

Geconventioneerde eerstelijnspsycholoog : tarief 11 of 4 euro 
Niet geconventioneerd regulier tarief voor elk gesprek van 50 minuten: €55
Terugbetaling mutualiteit: algemene regeling

 

Erkend door de Psychologencommissie (erkenningsnummer 922123622)

Hatice Cesur (°1992) behaalde in 2017 haar master in de klinische en gezondheidspsychologie (optie volwassenen) aan de Katholieke Universiteit te Leuven.

Zij deed haar stage binnen de PAAZ (Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis) van het Jessa ziekenhuis waar ze instond voor zowel individuele als gezins- en groepsbegeleiding en psychodiagnostiek.

Verder bouwde Hatice ervaring op in de PAAZ van het Sint-Franciscusziekenhuis. Momenteel is zij werkzaam als trajectbegeleider in stad Genk. Zij volgt de bijkomende psychotherapeutische opleiding in de cognitieve gedragstherapie aan de KULeuven (2022-2026)

Op 1 september 2019 startte zij in Tessaract waarbij zij zich richt tot jongeren en volwassenen met diverse problematieken. Hatice heeft een bijzondere interesse voor het begeleiden van personen met persoonlijkheidsproblemen, angst en stemmingsmoeilijkheden. De begeleiding kan plaatsvinden in het Nederlands en in het Turks.